Dulzón

Dulzón

Confitería La Playa

Confitería centenaria emblemática de Xixón que’l so nome respuende al so orixe delantre de la playa. Anguaño ta allugada na Cai Corrida au lleva más de 80 años. Les reconocíes “Princesitas de La Playa” son una innegable amuesa d’auténticu productu artesanu ellaboráu siguiendo técniques manuales, con una producción llimitada y que faen parte yá de [...]

MÁS INFORMACIÓN

Xeladería Islandia

Xeladería tradicional, fundada nos años 50. Variedá de sabores, dende los más clásicos (turrón, chicolate, mantecáu, fresa, etc.), autóctonos (sidra, cabrales, fabada, arroz con lleche) y tamién innovadores (donuts, pantera rosa, jungly, asturcilla).

MÁS INFORMACIÓN

Pomme Sucre

Alta pastelería de Julio Blanco. Bollería, tartes, especiales y saláu. Premiu nacional de Gastronomía 2011. Embaxador de Cocina de Paisaxe. Solete Guía Repsol 2023.

MÁS INFORMACIÓN

Turrones y Xelaos Federico Verdú

Federico Verdú ye una empresa familiar qu’entamó nel añu 1882 y qu’anguaño llega a la so quinta xeneración. Ellaboramos diariamente, de forma artesanal, turrones, mazapanes y duces navidiegos en Xixón y Xixona cola materia prima de más alta calidá. Preparamos llotes d’empresa y paquetes de regalu y unviu de varios tamaños a tol mundu. Cuasi [...]

MÁS INFORMACIÓN