Dulzuxu

Les meyores pasteleríes y obradores de Xixón

Dulzuxu

Confitería La Playa

Confitería centenaria emblemática de Xixón que’l so nome respuende al so orixe delantre de la playa. Anguaño ta allugada na Cai Corrida au lleva más de 80 años. Les reconocíes “Princesitas de La Playa” son una innegable amuesa d’auténticu productu artesanu ellaboráu siguiendo técniques manuales, con una producción llimitada y que faen parte yá de [...]

MÁS INFORMACIÓN

Xeladería Islandia

Xeladería tradicional, fundada nos años 50. Variedá de sabores, dende los más clásicos (turrón, chicolate, mantecáu, fresa, etc.), autóctonos (sidra, cabrales, fabada, arroz con lleche) y tamién innovadores (donuts, pantera rosa, jungly, asturcilla).

MÁS INFORMACIÓN

Pomme Sucre

Alta pastelería de Julio Blanco. Bollería, tartes, especiales y saláu. Premiu nacional de Gastronomía 2011. Embaxador de Cocina de Paisaxe. Solete Guía Repsol 2023.

MÁS INFORMACIÓN

Turrones y Xelaos Federico Verdú

Federico Verdú ye una empresa familiar qu’entamó nel añu 1882 y qu’anguaño llega a la so quinta xeneración. Ellaboramos diariamente, de forma artesanal, turrones, mazapanes y duces navidiegos en Xixón y Xixona cola materia prima de más alta calidá. Preparamos llotes d’empresa y paquetes de regalu y unviu de varios tamaños a tol mundu. Cuasi [...]

MÁS INFORMACIÓN

Madalenas de Colores

Son un exemplu d’emprendimientu y creatividá. Dempués de trunfar colos postres ente familiares y amigos, Juan y Ana decidieron dar un pasu más y profesionalizar lo que más-yos prestaba, facer cupcakes. Ellabórenlos de más de venti maneres distintes, pero si tienes la suerte de qu’haya de Nutella, mango o Oreo vas facete fan pa siempre […]

MÁS INFORMACIÓN

Coppelia Helados y Turrones

Coppelia lleva años preparando  manxares perbonos en Xixón. Va poder atopar a la venta tol añu, un surtíu bien completu de productos artesanos; dende xelaos, turrones y mazapanes ellaboraos por ellos mesmos con ingredientes frescos y cien por cien naturales, pasando pela so escoyeta de vinos, caves, conserves, patés y embutíos, calteniendo siempre’l’so compromisu d’ufiertar […]

MÁS INFORMACIÓN